Studenti, na koho můžete narazit při známosti na jednu noc?

Studenti, na koho můžete narazit při známosti na jednu noc?

Jednorázovka či One night stand, oblíbená zábava mladých i starších. Co se ale může stát, když si domů přivedete téměř neznámého člověka, se kterým si chcete zadovádět a ráno se s ním navždy rozloučit? Zde je několik stereotypů lidí, na které můžete narazit! 

Nymfomanka

Přijdete okolo druhé ráno a po sedmiminutovém čísle jste spokojený a tak akorát zralý na pohodlný spánek. Večer se vydařil a nabídnul vše, co jste si od něj sliboval. Chcete si zdřímnout na své straně postele a počítáte s tím, že ona se ráno potichu vypaří.

Ale opak je pravdou. Noc ještě zdaleka nekončí. Po dalších pěti číslech všemožných zvuků, skřeků a vrzání postele vám nezbývá ani kapka tělesných tekutin, váš rozkrok je v jednom ohni a ze všeho nejvíc si přejete stroj času, který by vás vrátil do okamžiku, kdy jste se rozhodnul tuto ženu oslovit.

Funguje to i opačně. Když už se takto chtivému muži podaří dostat ženu do své postele, rozhodně ji nenechá usnout po jediném čísle. Au…

Bydlím s mámou

Nic nezabije vzrušující chvíle v taxíku, jako věta „Hele, já bydlím s mámou, ale neboj, jí nevadí, když si sem vodím holky…“ Zvlášť, když je chlapovi pětatřicet.

Smraďoch

Muž je elegantně oblečen, oholen, používá pronikavou vůni, a všechno tak nějak pasuje. Ženu dokonale přitahuje, tedy až do chvíle, než si v předsíni sundá boty. Na sprchu pochopitelně v rámci výtahové vášně není čas, a tak se pro ženu celý zážitek, na který se těší od chvíle, kdy jej spatřila u baru, změní v noční můru. Bohužel, tohle předvídat nelze.

Foto: Studenta

Zamilovaný

Ideálním případem je, když oba zúčastnění během doby námluv pochopí, o co se jedná. Pokud jeden z nich špatně chápe signály jednorázovky a namísto naprosto nezávazného sexu si od následujícího rána slibuje začátek vztahu a už při cestě taxíkem z klubu mění stav na Facebooku na „zasnoubený“, vždycky to špatně dopadne. Dámy (nebo i pánové), pokud po sexu nechcete slyšet nabídku k sňatku, dejte předem jasně najevo, o co vám tu noc jde.

Uřvaná

Se ženami je to tak trochu loterie, s jednou je to skoro jako nekrofilie, druhá zase křikem vzbudí všechny sousedy. Sami si promyslete, jestli si tohle můžete dovolit. Třeba se setkáte i s nadšeným povzbuzováním vašich sousedů či spolubydlících.

Hnízdil

Skvělý sex, příjemná noc, dlouhý spánek a… a trapné ráno. Alkohol z vás už vyprchal, a i když jste si včera užili, ten druhý chce za každou cenu navazovat kontakt, nebo nedejbože pokračovat ve vaší noční postelové aktivitě.

Ptá se na příliš mnoho otázek a jen proto, že jste spolu strávili noc, se nyní chová, jako by vás znal odjakživa. Chce vám připravit snídani ve vaší kuchyni, používat vaši sprchu a ještě k tomu si drze dovoluje plánovat vaše dopoledne. Hnízdil potřebuje slyšet rezolutní ne. Vymyslete únikovou strategii a takového člověka donuťte opustit váš byt.

Foto: Studenta

Minutový Matěj

Slečny, chce se vám táhnout se přes půl Prahy taxíkem z příjemného klubu kvůli celé jedné minutě zábavy? Ne? Tak doufejte, že nenarazíte na Minutového Matěje, který se po šedesáti vteřinách úporné dřiny svalí na postel a tvrdě usne.

Pověrčivá Petra

„Já ale nikdy nespím s klukem, kterého znám teprve jednu noc,“ říká ráda Pověrčivá Petra, většinou při cestě taxíkem k muži domů. „Jasně, ke mně je to blíž, a tobě už domů nic nejede. Uvolním ti postel a lehnu si na gauč,“ odvětí sebevědomý muž. „To je dobře, protože to vážně nedělám. Nejsem taková.“

...íí óó íí óó bang bang bangity bang…

Ospalá

Bezesporu nejhorším typem člověka, na kterého při jednorázovém sexu narazíte, je Ospalá. Muž, celý natěšený, že dnes konečně prolomí smůlu, která ho celý měsíc provází, a že si dnes konečně užije, je plný odhodlání předvést výkon hodný olympijského vytrvalce.

K žádnému milování dnes ale nedojde. Ospalá už mohutně zívá v taxíku a při jízdě výtahem už skoro spí. V momentě, kdy ulehne do postele a muž ji obdaruje prvními polibky na krk, začne spokojeně oddychovat, a po chvíli také jemně chrápat. Je dobojováno. Umíte si představit tu oboustranně trapnou chvíli, kterou oba prožijí po probuzení?

A co dál?

Našli jste v tom některého ze svých sexuálních partnerů na jednu noc, nebo jste se potkali s někým dalším? Napište nám, kdo by mezi těmito typy lidí neměl chybět!

Text: Oliver Sálus

Mohlo by tě zajímat

Nejnovější